Tilaus- ja sopimusehdot

YLEISTÄ

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron 24 %. Oikeus tuote- ja hinnan muutoksiin pidätetään. Lopullinen hinta annetaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä.

MAKSUTAVAT

Maksutapana hyväksymme AINOASTAAN ennakkomaksun tilisiirrolla. Maksu suoritetaan kassalla ilmoitetuilla tilitiedoilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSTAVAT

Tuotteet toimitamme Matkahuollon pakettina tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Käytämme toimituksissa kiinteää toimitusmaksua.
EMME LÄHETÄ POSTIENNAKOLLA

Maksu on suoritettava viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa tilausvahvistuksen saamisesta. Jos maksua ei suoriteta tässä ajassa, on meillä oikeus katsoa tilaus peruutetuksi ilman erillistä ilmoitusta. Nouto on myös mahdollista Salon Muurlasta, ota yhteyttä sopiaksesi ajankohdasta. Maksu suoritetaan noudon yhteydessä.

VAHINGOITTUNUT PAKETTI

Mikäli lähetys on kuljetuksen aikana rikkoutunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus Matkahuoltoon. Pakkaamme kaikki tuotteet asianmukaisesti ja emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista, tai katoamisista.

PALAUTUSOIKEUS

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain postimyyntiehtojen mukainen täysi palautus- ja vaihto-oikeus 14 päivän ajan kaupantekohetkestä, edellyttäen että: tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu, kaikista palautuksista sovittava erikseen. Emme lunasta posti- tai bussiennakkopalautuksia, aiheelliset palautukset korvataan asiakkaalle 30pvän kuluessa.

Paikanpäältä noudetuilla tuotteilla ei ole palautus-, tai vaihto-oikeutta ilman erillistä sopimusta.